IBH² BOUTIQUE ACCOMMODATIES

family run, with the conscious traveller in mind

Over Ons

Een echte familiezaak waar 3 broers en zussen en hun partners besloten te gaan doen waar ze van houden.
Na voor verschillende bedrijven en lokale overheden in verschillende disciplines te hebben gewerkt, konden we de aantrekkingskracht van de horeca niet weerstaan.

John and Rob started Huis ‘t Schaep in 2008. Sandra & Jason started The Townhouse in 2012.  And Wim & Anuschka started La Paulowna in 2015.

Onze liefde voor Europa en het op de eerste plaats zetten van ons gezin deed ons kiezen voor Brugge en Den Haag als locatie om ons te vestigen. En ons geloof in kwaliteit boven kwantiteit, leidde tot de boetiekstijl die onze gasten gewend zijn en waarderen.

We houden van wat we doen en zullen onze inside-tips met je delen, zodat je als een local van Brugge & Den Haag kunt genieten. Hoop je snel te zien.

John, Rob, Sandra, Jason, Wim & Anuschka

Waarom Voor Ons Kiezen?

We zijn te vinden in Brugge, België en Den Haag, Nederland. Zeer centraal gelegen binnen Europa en daardoor gemakkelijk te bereiken met trein, vliegtuig of auto; beide steden hebben veel te bieden op het gebied van cultuur, natuur en familieplezier.
Omdat we ook dicht bij andere mooie steden liggen (Amsterdam, Rotterdam, Gent, Antwerpen), is het makkelijk om meer te zien dan alleen Brugge of Den Haag, wanneer u bij ons verblijft.

Onze panden zijn allemaal op loopafstand van alle belangrijke toeristische attracties, evenals dicht bij parken en stranden.
De ideale plek om tijd door te brengen, romantisch of als gezin.
Met ruime kamers van minimaal 30m² en allemaal met eigen badkamers, zult u zich verwend en happy voelen.

Geen grote hotelketen, maar een echt boetiekgevoel waar je de aandacht voor detail en persoonlijke verzorging zult voelen die in elke kamer is aangebracht.

Onze Missie, Visie & Belofte

Missie: ons doel is om onze gasten te helpen onze stad als een local te ervaren. Zodat ze zich minder als een toerist voelen en meer als een reiziger en extra kunnen genieten van elk moment.   

Visie: gastvrijheidsexpert zijn die de lokale gemeenschap met de bezoekende gemeenschappen verbindt door de ervaring voor beide partijen te verbeteren, zonder de ervaring voor een ieder te verpesten.

Onze belofte: om het bovenstaande op een zo groen en ethisch mogelijke manier te bereiken, door onze partners en de bedrijven waarmee we samenwerken zorgvuldig te kiezen.